Bel mij terug
Offerte aanvragen
Google
Waardering 5/5 (73 reviews)

Verzekeringen

Al je verzekeringen onder een dak met een vast aanspreekpunt die je onafhankelijk adviseert bij een groot aanbod van verzekeringsmaatschappijen.

Genoeg van al die verschillende verzekeringen bij verschillende aanbieders? Wij bieden één centraal platform met een vast aanspreekpunt dat onafhankelijk advies geeft over het grote aanbod van verzekeringsmaatschappijen. Maak het leven weer simpeler!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare assurantietussenpersoon voor al jouw verzekeringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een onafhankelijk adviseur en kunnen jou helpen bij het vinden van de beste verzekeringen die passen bij jouw persoonlijke situatie.

Je kunt een aantal van onze verzekeringen direct via onze website afsluiten. Maar als je graag persoonlijk advies wilt, staan wij ook graag voor je klaar. Wij werken samen met een breed scala aan verzekeraars, waardoor wij jou een compleet onafhankelijk advies kunnen aanbieden. Zo ben jij altijd verzekerd van de beste deal.

Naast schadeverzekeringen bieden wij ook expertise aan voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Omdat deze producten complex zijn en afhankelijk zijn van jouw specifieke wensen, kunnen wij op dit moment geen premies online berekenen. Maar maak je geen zorgen, wij bieden vrijblijvende persoonlijke berekeningen aan en onze deskundige adviseurs helpen je graag telefonisch en stellen gratis een offerte voor jou op.

Kortom, ben jij op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke adviseur voor al jouw verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

Op zoek naar de juiste verzekering? Wij hebben het voor je geregeld! Wij vergelijken, bemiddelen en sluiten verzekeringen af bij de beste maatschappijen, zoals ASR, de Vereende, Bovemij, Avero, Allianz, Nationale Nederlanden, TAF, Markel, Hiscox, Hera Life, RHION, Unigarant, Amlin en Voogd en Voogd Verzekeringen.

Geen zin in gedoe? Bel ons voor een persoonlijk gesprek op maat. We helpen je graag verder.

Bereken direct mijn:

Overig zakelijk

Overig particulier

Heb je schade? No worries!
Schade melden

Online je vraag stellen

Heb je een vraag? Stuur ons dan een email via info@kramer-fd.nl. Of gebruik het contactformulier.

Liever bellen of WhatsAppen?

Je kunt ons ook bellen op +31248119824 of een bericht sturen via WhatsApp.

Kom gerust langs!

Kramer Financiële Dienstverlening
Bijsterhuizen 2104E+F
6604 LG, Wijchen

Neem contact op

Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.