Waardering 5/5 (43 reviews)
Waardering5,0/5(7 reviews)
Dienst

Hypotheken

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Nijmegen? Dan bent u bij Kramer Financiële Dienstverlening aan het juiste adres.
Titel

Op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur in Nijmegen? 

Dan bent u bij Kramer Financiële Dienstverlening aan het juiste adres. Welke woonwens u ook heeft wij helpen u graag verder. Wij staan voor u klaar als u uw eerste huis wilt kopen, doorstromen, oversluiten of verkopen.Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Dit kan op zowel op kantoor maar kan ook online of telefonisch. Wij helpen u graag.Ons eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Ook als zzp'er kun je een huis kopen

Ik zie er niet uit als een typische hypotheekadviseur. Het beroep heeft een stoffig imago. Er zijn weinig jonge mensen die werken als financieel- of hypotheekadviseur. Terwijl er juist steeds meer jonge zzp’ers zijn die vragen hebben over hun financiën. Door mijn leeftijd kan ik me goed inleven in wat voor hen belangrijk is.

Geen overdrachtsbelasting

Veel zzp’ers gaan er vanuit dat zij pas in aanmerking komen voor een hypotheek als ze minimaal drie jaar een eigen bedrijf hebben. In werkelijkheid kan dat vaak al na één jaar. “Er is veel meer mogelijk dan je denkt, ook als zelfstandige. Vanaf 2021 hoef je als starter op de woningmarkt geen overdrachtsbelasting te betalen als je jonger bent dan 35 jaar. Dat scheelt een hoop geld. Bij Kramer Financiële Dienstverlening zoeken we samen uit wat er mogelijk is in jouw situatie.”

Meest voordelig

Als onafhankelijk hypotheekadviseur vergelijken wij de hypotheken van zo’n 20 verschillende banken. “Als je naar een bank gaat voor een hypotheekgesprek, adviseren die al snel hun eigen lening. Bij Kramer Financiële Dienstverlening geven we eerlijk advies. Wij vertellen wat het meest voordelig is voor jou. Als de rente bij een bepaalde bank bijvoorbeeld 0,2% lager is, kan dat wel € 100,- euro schelen in maandlasten.”

Leren door te vragen

Het vak van financieel adviseur leerde Marc vooral in de praktijk. “Toen ik 18 jaar was kon ik meteen aan de slag bij een bekende die werkzaam was als financieel adviseur. Ik heb daar veel geleerd en alles gevraagd wat ik zelf niet wist. Ook had ik ondertussen alle vereiste opleidingen gevolgd. Ik was klaar om voor mezelf te beginnen en startte Kramer Financiële Dienstverlening.”

Yes, het is gelukt

Het mooiste aan dit vak is het blij maken van mensen. “Ik help mensen bij het kopen van hun droomhuis, dat is een heel proces. Het moment waarop zij uiteindelijk de sleutel in handen krijgen, daar doe ik het voor. Dan denk ik: yes, het is gelukt!
Opdracht tot dienstverlening woonvraag.
Dienstverleningsdocument.
Privacy statement.
Diensten/Advieswijzer Kramer Financiële Dienstverlening.
Algemene Voorwaarden ‘Kramer Financiële Dienstverlening’ te Nijmegen.

Stuur ons direct uw vraag

Versturen

Contactgegevens

info@kramer-fd.nl
Kerkenbos 1077Q
6546 BB Nijmegen
Kvk:
59153393
Becon:
636 496
AFM:
12047448
Dé zzp administratiespecialist in Nijmegen en omstreken.