Bel mij terug
Offerte aanvragen
Google
Waardering 5/5 (73 reviews)

Administratie

Wij kunnen je volledige administratie uit handen nemen inclusief alle belastingaangiften voor een vast bedrag per maand zonder verborgen kosten.

Inzage in belasting

Ken je dat gevoel dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om je administratie en belastingzaken? Dat is precies waar wij je mee kunnen helpen!

Als ZZP’er wil je je niet druk maken over al die papierwinkel. Daarom bieden wij jou de oplossing: één druk op de knop en je hebt inzicht in al je financiële zaken. Weet jij bijvoorbeeld welke kosten je allemaal kunt aftrekken van de belasting? Wij wel! En we helpen jou daar graag bij.

Bij ons krijg je niet alleen inzage in je financiën, maar wij nemen ook alle administratieve rompslomp uit handen. Zo heb jij meer tijd om te doen waar jij goed in bent: ondernemen! Kortom, laat ons je helpen bij het krijgen van grip op je administratie en financiën.

Digitale Administratie

Ben jij het zat om je kostbare tijd te verspillen aan het bijhouden van je administratie? Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Onze app geeft je direct inzage in al je administratieve zaken, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien!

Met onze app heb je binnen no-time toegang tot belangrijke informatie zoals hoeveel BTW je nog moet betalen, je omzet en winst. En weet je wat nog beter is? Je kunt zelfs vergelijken hoe je presteert ten opzichte van andere jaren. Maar dat is niet alles! Onze app biedt ook een overzicht van je voorspelde uitgaven, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

We begrijpen dat je misschien wat hulp nodig hebt bij het gebruik van onze app. Daarom bieden we je graag een persoonlijk gesprek op kantoor aan, waarin we de app uitgebreid uitleggen en al je vragen beantwoorden.

Hieronder zie je alvast een printscreen van het dashboard dat gekoppeld kan worden aan de administratie van jouw onderneming. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiële situatie.

Automatisering

Ben je het zat om je druk te maken over het gedoe van het verzamelen en uitzoeken van facturen? No worries, wij hebben dé oplossing voor jou! Ons kantoor maakt een speciaal e-mailadres voor je aan dat je kunt delen met al je contactpersonen en samenwerkingspartners. Als zij dit adres standaard in CC zetten, worden al jouw facturen automatisch geüpload naar jouw administratie. Wij werken achter de schermen om alle gegevens bij te werken, zodat jij in één oogopslag kunt zien welke facturen betaald zijn en wat de invloed hiervan is op jouw resultaten.

Maar dat is nog niet alles! Ons kantoor neemt ook de verantwoordelijkheid voor jouw aangifte inkomstenbelasting en BTW-aangifte, zodat jij daar niet meer naar hoeft om te kijken. Laat ons de administratieve taken voor je regelen, zodat jij je tijd en energie kunt steken in jouw onderneming.

Persoonlijk en eerlijk

Ben je ook zo klaar met de traditionele ‘uurtje-factuurtje‘ werkwijze van de meeste boekhoudkantoren? Wij begrijpen dat maar al te goed. Bij Kramer Financiële Dienstverlening gaan we voor een transparante aanpak en willen we dat klanten zich vrij voelen om vragen te stellen zonder dat de teller meteen begint te lopen.

Een all-inclusive service

Met ons maandelijkse pakket bieden we een all-inclusive service zonder verborgen kosten voor slechts €80,- per maand. Dat betekent dat je ons altijd kunt bellen, mailen of appen met vragen, zonder extra kosten. Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk en daarom nodigen we je graag uit voor een kopje koffie op ons kantoor. Zo kunnen we je echt helpen en er samen voor zorgen dat jouw financiën op orde zijn.

Bij KFD ZZP Specialisten ben je verzekerd van een betrouwbare en deskundige partner die je financiële zorgen uit handen neemt. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en ervaar het gemak van ons all-inclusive pakket!

Online je vraag stellen

Heb je een vraag? Stuur ons dan een email via info@kramer-fd.nl. Of gebruik het contactformulier.

Liever bellen of WhatsAppen?

Je kunt ons ook bellen op +31248119824 of een bericht sturen via WhatsApp.

Kom gerust langs!

Kramer Financiële Dienstverlening
Bijsterhuizen 2104E+F
6604 LG, Wijchen

Neem contact op

Heb je een vraag, opmerking of wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.